Close
Skip to content

Om os

Mit-traeningsprogram.dk er et nyopstartet projekt som Sebastian Ottsen og William Kilpatrick startede i november 2018. De to har været barndomsvenner og dermed kendt hinanden i mange år. Sebastian Ottsen studerer International Virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet, og William Kilpatrick studerer Informationsvidenskab, også på Aarhus Universitet.

Begge har stor interesse indenfor hjemmesider, SEO og iværksætteri. Derfor besluttede de sig en kold novemberdag at nu skulle deres ide i luften. Resultatet blev Mit-traeningsprogram.dk!

Efter det, blev vennen Farid Naibkhail indlemmet i projektet. Han har ligesom Sebastian og William altid haft stor interesse for træning og for sport. Sebastian og Farid har siden barnsben haft en stor passion for cykelsport, løb og fodbold. I løbet af deres flotte amatør cykelkarrierer har de været hyppige brugere af træningsprogrammer, og i nogle perioder været eksemplarisk i at følge programmerne til punkt og prikke.

William har altid været interesseret i fodbold og styrketræning. I begge tilfælde, ligesom ovennævnte, er træning utroligt vigtigt. Repetition og teknik er vigtigere end ren råstyrke. Og nogle gange er det at vide hvornår man skal restituere være mere gavnligt end endnu en 5-kilo skive! William har forsøgt sig med træningsprogrammer, men er efter optagelsen på Universitetet blevet mere vant til at sidde og fifle med hjemmesider, kodning og SEO. William træner dog stadig en del på ugentlig basis.

Sebastian, William og Farid blev enige om at lave en portal hvor alle former for træningsprogrammer kunne samles under et tag. Dermed kunne der skabes en portal der kunne hjælpe alle som enten søgte et skift i øvelser, et skift i sport eller blot hjælpen til at komme igang! Mit-Traeningsprogram.dk er stadig en “work in progress” – men gennem repetition og god teknik vil hjemmesiden komme op og køre og fungere inden længe.  

Da hverken William, Sebastian eller Farid er personlige trænere, er alt information på Mit-Traeningsprogram.dk viden som de herrer har tilegnet sig. Det betyder at alt viden på hjemmesiden er baseret på eksperter og trænere som har mange års erfaring og ekspertise indenfor deres felt. Samtidig er alle træningsprogrammer heller ikke ejet af Mit-Traeningsprogram. Denne hjemmeside skal blot ses som en hjælp til alle der har fundet sig, eller finder sig, i den samme position som William, Sebastian og Farid da de syntes de manglede vejledning og inspiration til deres træninger! Lige meget om din træning er indenfor løb, fodbold, styrketræning, cykling eller noget helt andet!

Hvis du har nogle forslag til træningsprogrammer, eller bare generelle ris/ros, så vil vi meget gerne høre fra dig! Skriv gerne til os – så kan vi forbedre Mit-traeningsprogram.dk og give en endnu bedre oplevelse til de der besøger siden!

God fornøjelse – vi håber du finder det du leder efter!